De aanpak van een slaapcoach
Het belangrijkste voor mij is dat we luisteren naar jullie ouderlijke intuïtie

Persoonlijk

Vanuit jullie eigen kracht en met inzet van mijn kennis, ervaring en expertise werken we samen aan verbetering van het slaapgedrag van jullie kind(eren). Om de doelen te behalen behalen bepalen we samen hoe en op welke momenten we mijn ondersteuning het beste vorm kunnen geven.

Liefdevol

Ik werk alleen met responsieve methoden. Dat betekent dat jullie als ouders reageren op (het huilen van) jullie kind en hem/haar nooit langdurig en alleen laten huilen. Tegelijkertijd maak je verbinding met je kindje en geven jullie hem/haar de ruimte om zich de belangrijke vaardigheid -het zelfstandig leren slapen- eigen te maken.

Ondersteuning op maat

Hierbij stel ik jullie INTUÏTIE centraal. Ik zoek oplossingen die aansluiten bij jullie wensen, opvoedstijl, waarden, normen en de biologische behoeften van jullie kind(eren). Verwacht dus geen vast omlijnd kant en klaar plan. We maken een plan wat bij jullie gezinssituatie past , wat goed voor jullie voelt en wat voor jullie haalbaar is.

Bewezen

Ik werk alleen met bewezen methoden waarbij de kans 95% is dat het leidt tot verbetering van de slaap. Deze unieke aanpak heeft inmiddels meer dan duizenden gezinnen wereldwijd geholpen.

Preventief (voor baby’s tot 6 maanden)

Iedereen denkt aan een slaapcoach op het moment dat het niet meer gaat en je al maanden aan het aanrommelen bent. Juist in de eerste maanden kun je veel doen om slaap van je baby te optimaliseren en een goede basis te leggen voor gezonde slaapgewoonten. Ik ondersteun je daar graag bij.

Alvast zelf aan de slag met je baby? Download hier mijn gratis e-book vol met tips!

Betrouwbaar

Voor mijn dienstverlening krijg ik een gemiddelde waardering van 8,7.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je hulp nodig? Plan dan een kennismakingsgesprek in en ik vertel je wat ik voor je kan betekenen.

Menu