Eindelijk Slapen in de media

Het kan goed zijn dat je mij ergens voorbij ziet komen in de krant, (sociale) media of een podcast. Hieronder noem ik mijn belangrijkste samenwerkingen.

De Volkskrant heeft een aantal gezinnen gevolgd die ik aan het begeleiden was voor een artikel over slaapcoaching in de Volkskrant Magazine. Als socioloog vond ik het vooral belangrijk dat er taboes bespreekbaar werden gemaakt en dat de ouderwetse richtlijnen van Consultatiebureau’s ter discussie gesteld werden. Beide komen mooi samen in het artikel. Mijn grootste dank gaat uit naar de gezinnen die mee hieraan mee wilden werken.

RTL nieuws baby slapen

Voor RTL NIEUWS heb ik meegewerkt aan het artikel over een nieuw fenomeen- inzet van nachtnanny bij gezinnen met slapeloze nachten. Dit artikel is ook tijdens de uitzending van RTL Nieuws genoemd.

How about mom is de eerste Nederlandse platform dat zich specifiek richt op (aanstaande) moeders. Als slaapexpert & socioloog schrijf ik voor How about mom diverse artikelen waar een taboe op rust.

How about mom

Voor het onlineprogramma van Lievemoeders.nl over Mindful Moederschap heb ik een masterclass over slaap opgenomen. Ook hebben wij samen een podcast gemaakt over een mindful bedroutine.

Menu